Algemene voorwaarden

Algemeen
Op al onze producten zijn de volgende leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing. Door je bestelling geef je te kennen dat je met deze voorwaarden akkoord gaat. Bricbracbrocante houdt zich het recht voor deze voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

Artikel 1 – Prijzen
Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW, maar exclusief portokosten. Deze portokosten staan in artikel 3 vermeld.

Artikel 2 – Bestellen en totstandkoming koopovereenkomst
Van een koopovereenkomst is sprake zodra het door de klant volledig ingevulde bestelformulier door Bricbracbrocante ontvangen is. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail. Dit is tevens je factuur. Bricbracbrocante behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden zodra de koper zich niet aan de door Bricbracbrocante gestelde betalingsvoorwaarden houdt. Alleen correct ingevulde bestelformulieren worden in behandeling genomen.

Artikel 3 – Verzendkosten
Voor verzending binnen Nederland hanteert Bricbracbrocante de TNT post tarieven. Zie hiervoor www.post.nl. Voor verzending naar het buitenland gelden andere tarieven, je kunt hiervoor contact met ons opnemen. Verzekerde/aangetekende verzendingen zijn optioneel. Je kunt ons een mail sturen voor informatie hierover’ Bij retourzendingen gelden de standaardtarieven van TNT post.

Artikel 4 – Betaling
Bij een bestelling dien je altijd vooruit te betalen door middel van een van de volgende betalingsmogelijkheden: via bankoverschrijving, contant bij afhalen (let op: er is geen pin betaling mogelijk) cheques worden niet aanvaard. Betalingen dienen binnen 7 dagen te zijn voldaan, indien dit niet het geval is, wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

Artikel 5 – Levering
Bricbracbrocante streeft ernaar na ontvangst van betaling je bestelling binnen 5 tot 8 dagen te verzenden. Uiterlijk zal je product binnen 30 dagen na bestelling worden geleverd. Is dit niet mogelijk, dan ontvang je binnen 30 dagen bericht en heb je het recht de bestelling kosteloos te annuleren. Alle bestellingen (brievenbuspost en pakketten) worden verzonden via TNT post. De transporttijd van TNT post is circa 1 à 2 werkdagen. Op de bezorgtijden kan Bricbracbrocante geen garantie geven.

Artikel 6 – Retourzending
Retourneren van producten kan binnen 7 dagen na ontvangst en uitsluitend na schriftelijk contact (via de webshop). De verzendkosten voor retourzending komen voor rekening van de koper. Voor artikelen die retour worden gezonden geldt dat het aankoopbedrag (exclusief eventuele verzendkosten) wordt teruggestort.